first fixed slider
Garnier 1

ПРЕМИНАХМЕ ТЕСТА НА ВРЕМЕТО

La Lotion Garnier е създаден във Франция през 1904 г. от Алфред Амур Гарние и е първият патентован тоник за коса на основата на билкови съставки. През десетилетията Garnier разшири портфолиото си, наред с други неща, до продукти за грижа за кожата и укрепи имиджа си на експерт по естествена красота благодарение на уникалните си методи за борба с примесите, акнето, UV лъчението и признаците на умора.

НАШАТА СИЛА ИДВА ОТ ПРИРОДАТА

Garnier е известен с това, че съчетава щедростта на природата - плодове, семена, пъпки и цветя - с ефективната грижа за кожата и косата. Активните съставки се извличат благодарение на задълбочени изследвания и технологични решения, които вземат най-доброто от силата и възможностите на природата.

Garnier 2
Garnier 3

Garnier е известен с това, че съчетава щедростта на природата - плодове, семена, пъпки и цветя - с ефективната грижа за кожата и косата.

Активните съставки се извличат благодарение на задълбочени изследвания и технологични решения, които вземат най-доброто от силата и възможностите на природата. Наистина модерната красота е тази, която се основава на твоето положително отношение и здравословен външен вид. Опитът да скриеш кой си всъщност не е в съответствие с философията на марката Garnier. Ставаш най-привлекателната версия на себе си, когато се грижиш за себе си и когато извличаш положителни емоции от това, което можеш да споделиш с други хора.

GARNIER GREEN BEAUTY

Като естествена марка номер 1 в света, ние от години правим бизнес в името на красотата - както нашата, така и красотата на планетата Земя. Зелените ангажименти на компанията Garnier са началото на едно пътуване към устойчиво, зелено бъдеще и се надяваме, че ще ни придружите в това пътуване. Ние работим изчерпателно в рамките на: солидарни източници на суровини, подобряване на биоразградимостта на формулите, производство на опаковки от рециклирани части, както и в рамките на използването на електричество от възобновяеми енергийни източници, което се използва в нашите промишлени предприятия.

Garnier 4
Garnier 5

ВСИЧКИ ИМАТ ПРАВО НА КРАСОТА

Garnier е международна марка с голям опит, която има в портфолиото си продукти за грижа за косата и кожата. Искаме да предоставим продукти, съобразени с нуждите на всяка жена и мъж по света, както и да предложим иновативни решения за грижа на цена, която е атрактивна за всеки потребител.