first fixed slider
GAR SkinCoach 900x675 02

На едно селфи разстояние от блестяща кожа

Направете си селфи, за да сканирате лицето си и да получите персонализирани съвети за ритуал за грижа според нуждите на вашия тип кожа, въз основа на 5 признака за здрав вид на кожата, посочени по-долу.
 
20 години проучвания и данни от 15 000 души са в основата на нашата патентована AI технология, с която да съживите блясъка на кожата си само с едно селфи. Мощна, ефективна и лесна за използване технология за персонализирани резултати, базирани на вашата кожа.

ЗАПОЧНЕТЕ

5 признака за здрав вид на кожата

Здравословната визия на кожата се базира на 5 признака, които си взаимодействат.

Нашата патентована деветстепенна технология дава подробна оценка на всеки от признаците въз основа на вашето селфи, за да узнаете предимствата на кожата си и как да постигнете по-здрав и сияен вид.
first fixed slider
GAR SkinCoach 900x675 01

Лесна грижа за кожата

Технологията Skin Coach AI на Garnier е тук, за да ви поведе през всички продукти, от които имате нужда, и успешно да завършите пътешествието си към пълната грижа за вашата кожа. Тя ще ви предложи персонализирани насоки за продуктите, ключови съставки и съвети за постигане на здравословен блясък на кожата ви.

Персонализиран ритуал за грижа

Технологията Skin Coach AI на Garnier ще създаде персонализиран ежедневен ритуал за грижа, съобразен с вашите нужди, за да постигнете сияйна кожа, независимо от вашия пол или цвета и типа на кожата ви. Всяка кожа има различни нужди, а технологията Skin Coach AI има персонализирано решение за всеки от нас.