first fixed slider
Ulja

Арганово масло

Аргановото масло се произвежда от плодовете на аргановите дървета, които растат само в Мароко. Производството на арганово масло е изключително трудоемко. Съдържащите се в него мастни киселини и витамин Е подхранват и защитават косата по естествен път. По тази причина го наричат „златото на Мароко“.

Масло от макадамия

Нашето масло от макадамия се произвежда чрез процес, основаващ се на принципите на зелената химия (повече за това можете да научите в раздела„Нашите ангажименти“). За да бъде получено полезното масло, събраните ядки от макадамия се разтрошават ръчно. Леко, но същевременно интензивно подхранващо и лесно усвояващо се, то изглажда косата до краищата, без да ги опъва.

Makadamija
465 328 kameliowy

Масло от камелия

Маслото от камелия се получава от цвета на растението, което е предвестник на пристигането на пролетта в Азия. Отличава се с чувствен аромат и много ценни съставки. Богато е на Омега 6 и Омега 9 мастни киселини. Тази подхранваща комбинация е прекрасен еликсир за подхранване и блясък. Благодарение на тези свойства косата става копринено гладка и изпълнена с блясък. 

Рициново масло

Рициновото масло се приготвя от семената на бобовото растение рицин, което вирее в естествено състояние в тропическите региони. Още древните гърци и римляни са оценили многобройните ползи от рициновото масло за здравето и добрата кондиция. Със своята плътна консистенция то представлява богат източник на Омега 6 мастни киселини и витамините А и Е. Рициновото масло предотвратява накъсването на косата и нейните краища възстановяват здравия си вид. Косата е подсилена и става по-гъвкава и блестяща.

465 328 rycyna
465 328 migdalowy

Бадемово масло

Това масло се получава от бадемите, които растат благодарение на слънчевия средиземноморски климат. Всеки плод съдържа богатство от антиоксиданти, Омега 3 мастни киселини, протеини, витамин Е, магнезий и калций. Бадемовото масло е известно със своите подхранващи свойства и прави косата мека и блестяща.

НАШИТЕ СЪСТАВКИ

Ние откриваме за теб нашата ботаническа градина, изпълнена с подхранващи масла и растителни екстракти. Посочи съставка и нашите ботанически експерти ще ти разкажат нейната история и ще ти помогнат да избереш начина за грижа, чрез който твоята коса и кожа ще изглеждат естествено красиви.