Как да премахнете боята за коса от лицето си? Лесно е, ако следвате нашите инструкции в пет стъпки Как да премахнете боята за коса от лицето си? Лесно е, ако следвате нашите инструкции в пет стъпки

Как да премахнете боята за коса от лицето си? Лесно е, ако следвате нашите инструкции в пет стъпки

Как да премахнете боята за коса от лицето си? 1: Пригответе нужните елементи. 2: Реагирайте бързо. 3: Сапун и вода. 4: Пилинг. 5: Средство за почистване на маслена основа и хидратираща маска за през нощта.

Как да премахнете боята за коса от лицето си? Лесно е, ако следвате нашите инструкции в пет стъпки

Как да *бързо да премахнете боята от лицето си*? Удоволствието ви от боядисването е нарушено от петната от боя? Боядисването на косата винаги е забавно, но лесно може да бъде развалено от малки неприятности. В такъв случай просто следвайте нашите пет прости стъпки, за да отстраните тези неприятности.

Първа стъпка: Подготовка за намаляване на нежеланите петна

Пригответе се, като подредите всички аксесоари, необходими за *премахване на петната от лицето* в случай на леко разливане: кърпа за лице, подложки, сапун, пилинг за лице, почистващ препарат на маслена основа и хидратираща маска.

Втора стъпка: реагирайте бързо

Незабавно използвайте влажна кърпа за почистване на случайната боя, която е попаднала на лицето ви по време на боядисването. Няма да премахнете напълно боята по този начин, но ще намалите петното. След това, след изплакване, нанесете балсам и изсушете косата, бързо изпълнете плана, ако видите случайни петна.

Трета стъпка: сапун и вода, най-простото и най-добро решение

Използвайте обичайното средство за измиване на лицето и след това изплакнете. Това винаги трябва да е първата ви защитна линия за *премахване на петна от лицето*. За премахване на боята от дрехите прилагайте същия принцип. Потопете веднага във вода, предварително нанесете препарат за отстраняване на петна и измийте както обикновено.

Четвърта стъпка: пилинг

Пилингът е предназначен за премахване на мъртвите клетки от повърхността на кожата. Ако се използва веднага след измиване със сапун и изплакване, той премахва сухите клетки, които са поели боята, оставяйки кожата чиста.

Пета стъпка: Накрая, почистващ препарат на маслена основа и хидратираща маска за през нощта

Какво да направите, ако върху кожата ви все още има петно от боята за коса? Масажирайте добре почистващия препарат на маслена основа, след което нанесете богата хидратираща маска за през нощта. Ще се събудите с вашия прекрасен нов нюанс на косата и чиста кожа без петна!

Защо е необходимо да премахнете боята от лицето си?

Възможни са леки произшествия. Независимо дали искате изразително русо с боите на Olia, да изпробвате смел нюанс от палитрата Color Naturals или страхотната нова визия с Color Sensation, тези съвети ще решат всички ваши проблеми. Ако всичко това е ново за вас, вижте видеоклипа „HowTo“ в канала на Garnier YouTube, за да се уверите колко е лесно.