Какво представлява боята за коса на маслена основа и какви са нейните предимства при боядисването на руса коса? Какво представлява боята за коса на маслена основа и какви са нейните предимства при боядисването на руса коса?

Какво представлява боята за коса на маслена основа и какви са нейните предимства при боядисването на руса коса?

Какво представлява боята на маслена основа и защо трябва да се използва, ако имате тъмна коса и искате да я боядисате в русо? Това са четирите предимства на боята на растителна основа!

Какво представлява боята за коса на маслена основа и какви са нейните предимства при боядисването на руса коса?

Няма как да не забележите, че русата коса е много популярна и не показва признаци на излизане от мода. Повечето хора често се чудят дали е възможно *да боядисате косата си в русо*, дори ако естественият Ви цвят е тъмен? Простият отговор ще бъде "да" и ние ще Ви кажем защо боята за коса на маслена основа може да бъде най-добрият Ви съюзник при *преминаване от брюнетка към блондинка*.

Какво представлява боята за коса на маслена основа?

Страхотната новина е, че е постигнат голям напредък във формулите, предназначени за *боядисване на тъмна коса в русо*, а този напредък е постоянен цвят на косата на маслена основа! Тази стъпка в разработването на по-малко вредни *бои за коса* се случи благодарение на използването на защита под формата на естествено подхранващо растително масло. Отдавна е известно, че растителните масла са чудесни за регенерация на косата и хидратация на кожата. Сега експертите от Garnier са открили, че могат да направят много повече. Боята за коса Olia се основава на концентрация от 60% растителни масла, а нейната система за освобождаване на маслото всъщност помага за засилване на процеса на оцветяване. Причината, поради която е изключително добра за косата Ви, е, че този нов начин на боядисване не изисква използването на амоняк, който действа чрез отваряне на кутикулата на косъма и позволяване на боята да проникне. Специалната система за освобождаване на маслото, която използва боята за коса на маслена основа, Ви дава същия изразителен цвят и в същото време много грижа за Вашата коса.

Четири предимства при използването на боя за коса на маслена основа за боядисване на руса коса

Не изсушава косата и не разваля този прекрасен блясък. Всъщност Olia е богата формула, която осигурява грижа, видимо подобрява качеството на косата и активно насърчава мекотата и жизнеността.

Красотата на боята за коса на маслена основа Olia е в това, че е формула без амоняк и ухае прекрасно. Това означава, че проникващата сила на маслото всъщност може да увеличи силата и гъвкавостта на Вашата коса. За щастие, това е вярно дори когато *боядисвате косата си в русо* с начална точка под формата на естествено тъмна коса.

*Боядисването на косата в русо* с формула на маслена основа, каквото е Olia, е приятно сетивно изживяване! Миризмата на амоняк е изчезнала и е заменена от деликатен цветен аромат. Кадифената кремообразна текстура без капене елиминира бъркотията по време на процедурата, а флаконът Olia с формата на капка приляга добре в дланта за прецизно нанасяне.

Максималният ефект на боята Olia осигурява силно покритие, което е чудесно при преминаване от кафяви и тъмни цветове на косата към русо, както и до 100% покриване на сивите участъци.

Така че, дори и с тъмна коса, просто изберете нюанс, вземете Вашия пакет Olia и можете да очаквате страхотен нов рус цвят.