Как да се постигне красива руса коса в четири прости стъпки: ръководство, което е лесно за следване. Как да се постигне красива руса коса в четири прости стъпки: ръководство, което е лесно за следване.

Как да се постигне красива руса коса в четири прости стъпки: ръководство, което е лесно за следване.

Дори не бихте сънували да пропуснете ритуал за грижа за кожата, така че защо би било по-различно с вашата коса? Следвайте нашето практично ръководство от четири стъпки за перфектно руса коса.

Как да се постигне красива руса коса в четири прости стъпки: ръководство, което е лесно за следване.

Дори не бихте сънували да пропуснете ритуал за грижа за кожата, а ако имате *руса коса*, същото би трябвало да важи и за вашата коса. Когато го установите, *ритуалът за грижа за русата коса* се превръща в обичай, а вие ще се насладите на предимствата на лъскавите и красиви къдрици, които винаги изглеждат здрави и блестящи. Ето четири стъпки за помощ в грижата за косата.

Използвайте продукти за равномерен цвят
Осигурете подхранване и хидратация на косата
Неутрализирайте тоновете след боядсиването
Оформете косата си, без да я повредите

Имайте перфектната руса коса в четири стъпки

Първа стъпка: Уеднаквете цвета

Косата може да изгуби блясъка си в случай на неправилна грижа, но всяка боядисана коса, включително *русата коса*, лесно се влияе от слънцето, плуването или температурните разлики през деня. Като първата стъпка към невероятен блясък започнете с богата кремообразна формула на боята за коса Garnier Color Sensation и използвайте специални продукти за грижа за руса коса, които предотвратяват появата на жълти или оранжеви тонове. Лилавите тонове са чудесен начин за предотвратяване на червените отблясъци.

Втора стъпка: Осигурете хидратация на косата, както и на кожата

Точно както кожата, така и вашите пищни руси къдрици се нуждаят от ежедневна хидратация. Независимо дали сте напълно естествена блондинка, имате кичури, балеаж или сте боядисана блондинка, използвайте боя за коса с нежен и укрепващ ефект като Garnier Olia на маслена основа, ако искате да постигнете няколко нюанса по-светло. Винаги използвайте продукти от комплекта за боядисване, за да възстановите и затворите кутикулата на косата.

Трета стъпка: Неутрализирайте своя нюанс

Промяната в рус цвят може да бъде вълнуваща и дори трансформираща, затова искаме резултатът да изглежда възможно най-наситен, здравословен и естествен. След като сте избрали перфектния рус цвят, отговарящ на вашия тон на кожата, отделете минута, за да разгледате неутрализиращите балсами Garnier, които ще запазят нюанса ви точно по начина, по който искате.

Четвърта стъпка: Оформете без топлина

Важно е да защитите косата си от топлина: косата е слаба и може да се повреди, ако използвате сешоар или изправяте косата прекомерно, и това увреждане може да бъде особено видимо при русите къдрици. За всеки случай е най-добре да не загрявате косата си твърде често или поне да използвате продукт като защита от топлина, преди да започнете. Това ще поддържа краищата ви здрави, а косата ви блестяща - а боядисаната ви коса ще остане блестяща по-дълго!

Защо трябва да използваме продукти с естествени съставки?

Когато избирате балсами и други продукти за грижа за косата, търсите ли продукти, които съдържат естествени съставки? Все повече хора осъзнават силата на естествените масла и протеини в зеленчуци като авокадо и цветя като слънчоглед и дива роза или дори масло от пшенични зародиши като чудесни инструменти за осигуряване на храна за боядисаната коса. Когато тези съставки са умело смесени в специфична формула за руса коса, те осигуряват допълнително подхранване и грижа и спомагат за поддържането на здрав вид на косата и наситени руси тонове.

Въоръжени с този план от четири стъпки, вие ще бъдете на път за постигане и поддържане на перфектна руса коса за нула време!