Как да се борим със сухата кожа: шест причини да използвате маска за лице в кърпичка за интензивна хидратация на кожата Как да се борим със сухата кожа: шест причини да използвате маска за лице в кърпичка за интензивна хидратация на кожата

Как да се борим със сухата кожа: шест причини да използвате маска за лице в кърпичка за интензивна хидратация на кожата

Искате интензивна хидратация на кожата? Шест причини, поради които трябва да използвате маски за лице в кърпичка за перфектна хидратация – по всяко време, почти навсякъде, дори когато сте в движение!

Как да се борим със сухата кожа: шест причини да използвате маска за лице в кърпичка за интензивна хидратация на кожата

Имате суха кожа? Имате нужда от интензивна хидратация? *Маската за лице в кърпичка* може да бъде перфектна за Вас! Ето шест причини, поради които трябва да зарадвате себе си с маска за лице в кърпичка: новата концепция на идеалната *хидратираща маска за лице*.

1. Интензивна хидратация на кожата

Маските за лице в кърпичка се състоят от тънка кърпичка, наситена с полезни съставки. Те са специално проектирани за дълбока хидратация и по-добра абсорбция. Можете да използвате маската в края на дълъг ден или като удоволствие през уикенда, за да даде на кожата Ви необходимата хидратация. Знаете ли, че една маска за лице SkinNaturals Hyaluronic Ampoule с хиалуронова киселина може да освободи количество, равно на един флакон серум само за 5 минути?

2. Лесна за носене

Едно от основните предимства на този тип *хидратираща маска за лице * е подходящият размер! *Маските за лице в кърпичка* са опаковани отделно – идеални за пътуване. Можете да си осигурите момент на интензивна хидратация на кожата след дълъг, климатизиран полет или ден, прекаран на слънце. Тъй като маските за лице в кърпичка заемат много малко място, вече можете да имате дълбоко хидратирана кожа както у дома, така и на път. 

3. Бързо, лесно и без усилие

Маските за лице в кърпичка са бързо решение за освежаване и поддържане на кожата на лицето. Просто нанесете маската, оставете я да престои 15 минути и се насладете на усещането за свежест. Позволете на кожата си да абсорбира всички необходими съставки. Не се изисква изплакване! След сваляне на маската масажирайте останалото количество от продукта, докато попие в кожата.

4. По-гладка и по-сияйна кожа за всички типове кожа

Независимо дали имате нормална, комбинирана, суха или дори чувствителна кожа, можете да възстановите блясъка ѝ, като задържите влагата. Поглезете чувствителната кожа с маската за лице в кърпичка с повишена хидратация и свежест Aqua Bomb Super - Hydrrating Replumping Face Mask . Aqua Bomb – маска за лице с екстракт от нар е идеална за хидратиране на чувствителна кожа. Маската за лице в кърпичката осигурява ефект на кожа, която не е жадна, и ще гарантира, че кожата Ви ще остане интензивно хидратирана в продължение на 24 часа, правейки я гладка и блестяща.

5. Естествен, здравословен блясък

Повечето маски за лице в кърпичка укрепват естествената бариера на кожата, като подобряват и запазват здравословния външен вид на кожата. Това означава, че кожата Ви е по-добре защитена от външни увреждания, които могат да я направят да изглежда безжизнена. Възстановете блясъка си с маската за лице SkinNaturals Vitamin C Ampoule, която допълва кожата и я прави гладка за така необходимия здравословен блясък.

6. Силнодействащи маски за лице

Маските за лице в кърпичка че постепенно и непрекъснато освобождават серума до максимална хидратация. Изрязани така, че да пасват на всички форми на лицето, тези маски са проектирани да прилягат плътно и да бъдат лесни за носене, което ги прави чудесно допълнение към Вашия козметичен несесер.