Odkrijte izredne vlažilne sposobnosti vseh oblik aloe vere v negi koži. Odkrijte izredne vlažilne sposobnosti vseh oblik aloe vere v negi koži.

Открийте изключителните хидратиращи предимства на всички форми на алое вера в грижата за кожата

Знаете ли за алое вера? Нашето ръководство ще Ви покаже как да се възползвате от хидратиращите предимства на алое вера и предимствата на многобройните витамини за копринена и гладка кожа и мека, блестяща коса.

Открийте изключителните хидратиращи предимства на всички форми на алое вера в грижата за кожата

*Алое вера*, „растението на безсмъртието“ според древните египтяни, се използва от хиляди години като еликсир за здраве и красота. Александър Велики е завладял Сокотра само за да се добере до него. За щастие, на Вас няма да Ви се наложи да го правите, защото днес то е широко разпространено в множество готови козметични формули, от масла до кремове и гелове. Тази естествена съставка носи безброй ползи за Вашата кожа!

Растението *алое вера* оцелява по време на дългите лета в сухата пустиня, като затваря порите си, за да задържи влагата. Гелът в листата, дори в сурова форма, е чудесен за успокояване и хидратиране на кожата. Когато се въведе в специално формулирани продукти за грижа за кожата, *алое вера* е готово да Ви осигури интензивна хидратация.

Въведете алое вера в ежедневната грижа за кожата

Едно от известните *предимства на алое вера* са неговите хидратиращи свойства. То е отлична съставка за грижа за лицето и идеално за суха кожа на цялото тяло и дори за косата. Мицеларната вода за лице SkinNaturals Hyaluronic Aloe премахва грима и примесите и осигурява свежа и хидратирана кожа. SkinNaturals Hyaluronic Aloe гел за измиване ефективно премахва излишния себум и замърсяването за перфектно чиста кожа. За красиво почистена и освежена кожа след това използвайте тоник за лице SkinNaturals Hyaluronic Aloe. Хидратантните кремове, обогатени с алое вера, хидратиращият гел SkinNaturals Hyaluronic Aloe Jelly или подхранващите кремове SkinNaturals Hyaluronic Aloe действат така, че да поддържат влагата през целия ден, а кожата Ви да остане плътна, освежена, гладка и еластична.

Дълбоката и освежаваща хидратация, която предоставят формулите с алое вера, може да помогне за предотвратяване на изсъхването на кожата в студеното зимно време или при постоянното влизане и излизане от климатизирана среда през лятото. Дори тези части от сухата кожа, които са трудни за поддържане, като лактите и коленете, ще усетят ползата, ако изберете лек, бързоабсорбиращ крем за тяло, обогатен с *алое вера*.

Не само кожата може да се възползва от хидратиращите свойства на алое вера; полезно е и за косата Ви! Гамата продукти Fructis Aloe Hydra Bomb съдържа шампоан, балсам и крем за изсушаване на косата на въздух със супер хидратиращи формули, които възстановяват косата чрез оптимална хидратация. Резултатите са по-мека и по-дълготрайно блестяща коса.

Алое вера за грижа след излагане на слънце

Важно е да хидратирате и да се грижите за кожата си през цялото време. Това обаче е особено важно след престой на слънце, когато кожата допълнително губи влага. *Алое вера* е богато на витамини и има успокояващ ефект, което го прави любима съставка за грижа за кожата след излагане на слънце. Специално разработените формули, съдържащи *алое вера*, като Ambre Solaire After Sun Aloe Vera и After Sun Tissue Mask, могат да охладят, успокоят, възстановят и обновят кожата, като я хидратират и я направят гладка и еластична.

*Алое вера* е наистина забележителна съставка с много полезни свойства за Вас и Вашата кожа. Така че изборът, който трябва да се добави към списъка за грижа за кожата, е наистина очевиден!