Маски за лице: кой вид най-добре пасва на Вашия тип кожа? Маски за лице: кой вид най-добре пасва на Вашия тип кожа?

Маски за лице: кой вид най-добре пасва на Вашия тип кожа?

Въпреки че всеки може да усети ползите от маската за лице, важно е да изберете правилния продукт. Продължете да четете и открийте коя маска най-добре подхожда на Вашия тип кожа.

Маски за лице: кой вид най-добре пасва на Вашия тип кожа?

За почти всеки тип кожа има подходяща маска за лице. Не сте сигурни коя да пробвате? Продължете да четете и разберете коя *маска за лице* съответства на типа на кожата Ви.

Маски под формата на кърпичка/хартиени маски: за хидратиране на суха кожа

Дехидратирана ли е кожата Ви и има ли тя нужда от незабавна *повишена хидратация*? Ако отговорът е „да“, *маската под формата на кърпичка или хартиената маска* може да бъде отличен избор. Например Garnier Hydrabomb Pomegranate Hydrating Tissue Mask действа като хидратиращо фолио, което освобождава серум, наситен с хранителни вещества и полезни съставки при 15 минути приложение. Вдъхновена от корейската грижа за красота, тя осигурява трайна хидратация за кожата Ви, задоволява нуждата от хидратация на кожата, съживява я и ѝ придава младежки вид.

Матиращи и пилинг маски: за мазна или смесена кожа с несъвършенства

Омръзна ли Ви от постоянното лъщене на кожата и пъпките? *Матиращата маска* като Garnier Pure Active 3 - в -1 Charcoal Blackhead Wash Scrub намалява лъщенето, използва силата на активния въглен в своята формула и помага за премахване на замърсяванията, уеднаквява *неравномерния тен* и намалява появата на разширени пори чрез дълбоко почистване. *Peel Off* (т.е. течна маска, която се сваля като лента) е друго много ефективно решение за отстраняване на нечистотиите от кожата.

Антиоксидантни маски: за блясъка на нормалната кожа

Дори да нямате никакви специални проблеми с кожата, със сигурност можете да подобрите тена си с помощта на маска. Антиоксидантите са ефективни за съживяване и подмладяване на кожата и намаляване на влиянието от околната среда. Мога да Ви помогнат *да освежите тена си* и видимо да намалите появата на фини бръчки, за да изглежда кожата Ви по-млада. Чудесен пример е палитрата *Fresh-Mix Tissue Masks*, която съдържа витамин С или хиалуронова киселина. Едната част е с хидратираща формула, а другата с ултра-абсорбираща мрежа от сухи водорасли. След смесване маската образува гел, който прави кожата на лицето по-стегната и по-свежа.

Хартиена маска за успокояване на чувствителна кожа

Фантастичното при продуктите като *Super-Hydrating Soothing Tissue Mask* е, че успокояват чувствителната кожа, като същевременно намаляват усещането за стягане. Наред с другите съставки, формулата съдържа хиалуронова киселина, която тялото естествено произвежда и която, когато се нанася на повърхността на кожата като част от специално комбинираната формула, може да намали появата на бръчки и да направи кожата да изглежда спокойна, гладка и еластична.

Независимо от проблема Ви, можете да намерите *маска за лице*, способна да подобри тена Ви. Просто идентифицирайте типа кожа, който имате, изберете една от *препоръчаните маски за лице* и започнете да се наслаждавате на ползите от нея.