Полезни ли са за кожата ми органичните продукти против стареене? Отговори на Вашите въпроси. Полезни ли са за кожата ми органичните продукти против стареене? Отговори на Вашите въпроси.

Полезни ли са за кожата ми органичните продукти против стареене? Отговори на Вашите въпроси.

Полезни ли са за кожата ми органичните продукти против стареене? Отговори на Вашите въпроси.

Научете всичко за най-добрите органични съставки против стареене за грижа за Вашата кожа. Ние разкриваме защо и как те работят за намаляване на бръчките в палитрата Garnier BIO.

Полезни ли са за кожата ми органичните продукти против стареене? Отговори на Вашите въпроси.

От съставките разбираме дали става въпрос за продукт за грижа за кожата против стареене, за регенерация или укрепване на жизнеността и здравия блясък на кожата, за ползите и за това дали продуктът е полезен за Вашата кожа. Нека разгледаме някои от положителните причини за избор на *органични продукти против стареене*.

Чисти органични съставки

При всеки продукт за грижа за кожата се предполага, че трябва да намерите такъв, който отговаря на Вашия тип кожа. Въпреки това има едно нещо, за което кожата Ви винаги ще бъде благодарна – това е подхранването. Garnier BIO Smooth & Glow Facial Oil Lavandin съдържа зехтин, масло от жожоба, слънчогледово масло, масло от камелия и *арганово масло*. Тези масла са внимателно комбинирани с *органично етерично масло от лавандула* във формула, която помага при грижата за всички типове кожа, дори чувствителната. Благодарение на *органичната* форма няма нищо, което може да попречи на кожата Ви да се възползва напълно от предимствата на съставките. 

Органично етерично масло от лавандула

Обичано от векове заради приятния си аромат, вече е известно, че органичното етерично масло от лавандула помага за укрепване на грижите *против стареене на кожата*. Използваното растение е сорт, наречен хибридна лавандула, отглеждан органично във Франция. Съставът на *етеричните масла* е сложен, но някои от основните съставки на това лавандулово масло са линалул, линалил ацетат, камфор и цинеол. Неговите възстановяващи свойства и *свойства против стареене * произтичат от способността му да стимулира естествените процеси на регенерация на кожата, като по този начин подобрява устойчивостта и еластичността и *намалява бръчките*. Възползвайте се от тази съставка, открита в специалните формули на дневния крем Garnier Bio Lavender Anti-Age и крема за очи Garnier Bio Anti-аge. 

Органично арганово масло

В допълнение към свойствата на лавандулата, хидратиращите и възстановителните свойства на *органичното арганово масло* допринасят за ефективността на формулата Garnier BIO Regenerating Lavandin Smooth & Glow Facial Oil. Органичното арганово масло е особено богато на хранителни липиди и мастни киселини като линолови и олеинови киселини. Тези съставки имат успокояващ и възстановяващ ефект, което прави органичното арганово масло особено полезно за суха кожа.

Като продукт на *биологично земеделие* и възобновяеми растителни източници на производителите, гарантиращи коректно предлагане, формулата на *органичните продукти за грижа за кожата против стареене* е добра не само за кожата Ви; тя е добра за околната среда и хората, които живеят в нея.